top of page

Produktet ATTO

MyMiniBlock

C&H

MyMiniBLOCK-C-H_product.jpeg

Banjë e thatë e ftohtë dhe e nxehtë
WSC-2615 MyMiniBLOCK C&H është një produkt i kontrolluar nga mikroprocesori duke përdorur teknologji të avancuar termoelektrike.

Shenja CE

WSC-2400

SeesawShaker

atto

atto_medium.jpg

WSC-2400 përdor metodën e shtrëngimit të Metronomit.

Qëllimi i ngjyrosjes, dekolorimit dhe reagimit të xhelit dhe membranës blotting.

Rotator atto

WSC-2900_roter_angle2 60.jpg

Aparat rrotullues përzierës.

Përzierja e tubave 1.5 ml / 15 ml / 50 ml është e mundur.
・Nxjerrja e mostrave të tilla si ADN dhe proteinat ・Përzierja e kulturës
· Imunoprecipitim

Shenja CE

PowerBLOCK

PowerBLOCK_medium.jpg

Banjë e thatë e ftohtë dhe e nxehtë
WSC-2620 PowerBLOCK është në gjendje të arrijë temperaturën e caktuar në minuta.

Shenja CE

MyMiniSpin

WSC-2700_MyMiniSpin_angle1_左向き1.jpg

WSC-2700 përdor 4 lloje tubash dhe nuk ka nevojë të ndërroni përshtatësin e tubit.

Kapaku i hapur/fikur, fuqia e rrotullimit 6000 rpm. Vendosja e kohëmatësit 1sek ~ 9999min

Shenja CE

PowerBLOCK

Shaker

PowerBLOCK-Shaker_medium.jpg

Banjë e thatë e ftohtë dhe e nxehtë me shaker
WSC-2630 PowerBLOCK Sharker is  inkubator shkundës gjithçka-në-një me specifikim të lartë.

Shenja CE

MyMiniVortex

WSC-2800_web_top image.png

Thjesht shtyni poshtë për ta përzier! 
Dizajn kompakt!
Kudo në tryezën e laboratorit Përzierje e fuqishme dhe e shpejtë 
Tuba konike 50 ml të përdorshëm

Shenja CE

bottom of page