top of page

Produktet ATTO

WSE-2615 MyMiniBLOCK C&H

2610-block.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Përgatitja e mostrës për elektroforezë

 • Reagimi ose denatyrimi i ADN/ARN-së

 • Transformimi i E. coli

 • Reagimi i enzimave

 

Veçoritë

 • Madhësi kompakte

 • Kurseni hapësirën e punës (123 mm x 165 mm x 115 mm)

 • Pajisje të dobishme për punë të ndryshme laboratorike

 • Temperatura e rregullueshme nga 0℃ në 100℃

 • Shpejtësia e shpejtë e ngrohjes

 • Konfigurim dhe funksionim i thjeshtë

 • I programueshëm deri në 9 skedarë

 • E disponueshme për të vendosur kontrollin e temperaturës me 2 hapa të çdo skedari

 • Zgjedhje të ndryshme të blloqeve të ngrohjes

2615 block.png
bottom of page