top of page

Produktet ATTO

Cellgraph Viewer解析画面.jpg

Cellgraf

Sistemi i imazhit të biolumineshencës së qelizave të gjalla. Zbuloni emetimin e dritës së nivelit të ulët në një qelizë të vetme të gjallë duke përdorur një kamerë EM-CCD shumë të ndjeshme.

in the Incubator_01.png

CytoWatcher /

CytoWatcher FL

Mikroskop dixhital kompakt.

Nuk ka stres për të zënë hapësirë në laborator dhe rezistent ndaj lagështirës për vendosjen në një inkubator CO2 për imazhe të qelizave të gjalla me kalim kohe.

Kronos-Dio_medium.png

Kronos Dio

Sistemi i matjes së biolumineshencës për qelizat dhe indet e gjalla
Kronos  Dio është një luminometër për zbulimin e biolumineshencës në qelizat dhe indet e gjalla nga PMT.

HT_medium.png

Kronos HT

Sistemi i matjes së biolumineshencës për qelizat dhe indet e gjalla
Kronos HT po funksionon për të zbuluar ndjeshmëri të lartë për luminescencë të zbehtë dhe të dobët në mënyrë të njëpasnjëshme në mostrat e kulturës si qelizat dhe indet në pllaka 24 pusesh për një kohë të gjatë. 96 pjata pusesh dhe enë 35 mm gjithashtu aplikohen. 

bottom of page