top of page

Produktet ATTO

power-supply_application_H300.png
WSE-3100.png

Stacioni i Energjisë

Ghibli I

Kontrolli i parë në botë i panelit me prekje Furnizimi me energji elektrike! Ekrani i madh me ngjyra është miratuar për të treguar funksionin e thjeshtë të kontrollit. 

Performancë e lartë për elektroforezë dhe western blotting.

e shënuar CE

WSE-3400H side.jpeg

myPower H300

Furnizimi me energji elektrike i tipit horizontal kompakt
140 mm (W) x 85 mm (H) x 190 mm (D)

Furnizimi me energji kompakte dhe i lehtë për përdorim elektroforezë / Western blotting.Shenja CE

WSE-3200 powerstationIII.jpeg

supply for Electrophoresis / Western blotting use.

Big sized dial-knob

Safety function and highly reliable accuracy

bottom of page