top of page

Produktet ATTO

2620.png

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Përgatitja e mostrës për elektroforezë

 • Reagimi ose denatyrimi i ADN/ARN-së

 • Transformimi i E. coli

 • Reagimi i enzimave

 

Veçoritë

 • Arritni temperaturën e synuar në rreth 7 minuta (RT→80℃)

 • Gama e kontrollit të temperaturës është nga nën 0℃ në 100℃

 • Shpejtësia e kontrollit të temperaturës së lartë

 • Saktësi e lartë e kontrollit të temperaturës

 • I programueshëm deri në 5 skedarë

 • E disponueshme për të lidhur skedarë të programuar

 • Zgjedhje e ndryshme blloqesh

2630.png

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Imunoprecipitimi

 • ELISA

 • Pastrimi i ADN-së

 • Reagimi i enzimave

 

Veçoritë

 • Kontrolli i temperaturës me dridhje

 • Gama e gjerë e kontrollit të temperaturës

 • Shpejtësia e temperaturës së lartë

 • Saktësi e lartë e kontrollit të temperaturës

 • I programueshëm deri në 5 skedarë

 • E disponueshme për të lidhur skedarë të programuar

 • Zgjedhje e ndryshme blloqesh

HB_WSC2620-2630_large.jpg

*Çdo bllok është opsional.

*Blloku për mikrotubat 0,2~1,5 mL ka fund në formë koni, dhe blloku për mikrotubat 2 mL ka fund të rrumbullakët.
WSC-2620 mund të përdoret me saktësi në temperaturë, pa hedhur ujë ose vaj.

*Blloku për tubin e centrifugës ka fund të sheshtë.
Duke vendosur ujë në tub, WSC-2620 mund të përdoret me saktësi në temperaturë.

*Blloku i tipit A (për mikrotubat 0,2 mL) aplikohet në pllakë për PCR.

*Blloku i tipit J për pjatë është i disponueshëm me atë të bërë nga Eppendorf, Nunc, Falcon etj.

*Madhësia e brendshme e tipit L (për pllakën me pus të thellë) është 130 (W) x 88 (D) x 40 (H) mm.
Mbulesa e tipit L mund të përdoret deri në 80 ℃.

bottom of page