top of page

Produktet ATTO

Zhyt-Mini

Submerge-Mini_medium.jpg

Vendosja e tensionit të furnizimit me energji të integruar është e ndryshueshme në 50V, 100V dhe 150V me funksionim të thjeshtë.

Submerge-Multi

WSE-1720.png

Elektroforeza e disponueshme me shpejtësi të lartë (tension të lartë 135 V), funksioni i kohëmatësit të alarmit.

18V / 25V / 35V / 50V / 70V / 100V / 135V 

Kit Agarose EP

Agarose-EP-Kit_medium (1).jpg

Sistemi EP për acidet nukleike
AE-6111 Agarose EP Kit është një sistem elektroforezë me riqarkullim buferi për xhel agarozë horizontale të zhytur në ujë.

bottom of page