top of page

Produktet ATTO

Pompë Perista Lloji i pavarur

_1_medium.jpg

Shkalla e lartë e rrjedhës me shumë kanale

Pompë Perista me 1 deri në 4 kanale të disponueshme, shpejtësia e rrjedhës varion nga 5 deri në 1500 mL/orë për çdo kanal

Lloji i kontrollueshëm nga jashtë

PeristaQuantumPump_3300.jpeg

Kuantike

Përmirësimi i qëndrueshmërisë, riprodhueshmërisë, rezistencës kimike, shpejtësisë së rrjedhës, funksionimit dhe funksioneve të kontrollit të jashtëm.

Pompë dixhitale e re peristaltike

Mbështetje e plotë për proceset bio-prodhuese dhe kërkimore.

bottom of page