top of page

Produktet ATTO

P_4060.jpeg

Njolla e pastër・

Membrana P

  • Western blotting

  • Zbulimi i fluoreshencës pas fshirjes

absorbent-paper.png

Letër absorbuese

  • Trashësia e letrës filtruese është ideale për të mbajtur një sasi të madhe tampon blotting

  • E pastër dhe cilësore

★クリアブロット・P+膜グリーンバック.jpg

Njolla e pastër・

Membrana P

  • Western blotting i mostrave të proteinave

  • Bllokimi termik i mostrave të lipideve

pitta clear.jpeg

100 fletë/pk

  • Parandaloni tharjen e membranës për zbulimin e emetimit të dritës

QBlot-kit.jpeg

Kompleti Qblot C/M/W

·Gati per perdorim!

C: 60x60mm [10 herë] 

M: 90x83 mm [10 herë]

W: 140x80 mm [6 herë]

bottom of page