top of page

Produktet ATTO

Western detection.jpg
Western detection.jpg
LG3%2520Lite_1_edited_edited.png

LuminoGrafi III

Drita

Drita LuminiGraph III është sistem imazhi kimilumineshent që ka lente "F0.8" dhe ndjeshmëri të lartë një kamerë CCD 6M të ftohur me zhurmë të ulët "-35℃".

e shënuar CE

WSE-6170_左向き_扉オープン_メンブレン_edited.jpg

LuminoGrafi III

Drita

Drita LuminiGraph III është sistem imazhi kimilumineshent që ka lente "F0.8" dhe ndjeshmëri të lartë një kamerë CCD 6M të ftohur me zhurmë të ulët "-35℃".

e shënuar CE

bottom of page