top of page
Western detection.jpg

EzWestLumi One

7110-1.png

Substrat lumineshencë për HRP (Peroksidaza e rrepkës së kalit)

1 shishe e llojit HRP (Peroksidazë e rrepkës së kalit)

EzWestBlue W

EzWestBlue-W_7140.jpeg

EzWestBlue është një substrat TMB për peroksidazën e rrikës (HRP) që përdoret për zbulimin kolorimetrik të imunoblotting

EzWestLumi plus

WSE-7120 lumi plusS.jpg

Substrati i peroksidazës me ndjeshmëri të lartë (Luminol) 
EzWestLumi plus është një substrat luminol me ndjeshmëri të lartë për zbulimin kimilumineshent të peroksidazës së rrikës (HRP)

EzReprobe 

WSE-7240 EzReprobe_S.jpg

Heqja efikase Buffer 
EzReprobe është një reagent zhveshjeje me performancë të lartë për western blotting

EzWestLumi plus 

WSE-7120 lumi plus.jpg

Substrati i peroksidazës me ndjeshmëri të lartë (Luminol) 
EzWestLumi plus është një substrat luminol me ndjeshmëri të lartë për zbulimin kimilumineshent të peroksidazës së rrikës (HRP)

EzBlot_medium (1).jpg

EzBlot

Western Blotting Transfer Tampon
EzBlot është një tampon transferues i përbërë nga tre reagjentë për blotting gjysmë të thatë të kampionit proteinik.

7055.png

EzRun TG

Tampon për blotting tank

EzFastBlot_.jpg

EzFastBlot

MeOH, Acid, pa detergjent transfer Buffer.
EzFastBlot është një tampon transferimi për western blotting me sistem transferimi të shpejtë dhe gjysmë të thatë

HMW.jpg

EzFastBlot

HMW

MeOH, acid, pa detergjentdhe sistemi i transferimit të shpejtë

Tampon transferimi i shpejtë gjysmë i thatë për proteinat me peshë të lartë molekulare (200 kDa <)

Produktet ATTO

transfer
blocking
Wash
1475.png

EzBlock Chemi

Agjent bllokues joproteinik (më pak sfond)

Mund të përdoret për të gjitha llojet e bllokimeve, duke përfshirë western blotting, ELISA dhe imuno-ngjyrosje, etj.

7230-1.png

EzTBS

EzTBS përdoret si një tampon larës për western blotting

1476.png

EzBlock BSA

EzBlock BSA është një reagent bllokues i albuminës së serumit të gjedhit që përdoret përgjithësisht për analiza imunokimike

7235-1.png

EzTween

Shtoni WSE-7235 EzTween në TBS ose PBS për t'u përdorur si tampon larës i western blotting

1477.png

EzBlock CAS

EzBlock CAS është një reagent bllokues i kazeinës (kazeina është një lloj fosfoproteine që gjendet në qumësht)

bottom of page