top of page

Sistemi i fshirjes 20,5 x 20 cm

WSE-4045 PoweredBLOT 2M

HorizeBLOT-4M-4M_medium.jpg
ATTO-BlottingRoller-RGB_small.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Blotting gjysmë e thatë për transferimin e proteinave nga 4 mini xhel (Western Blotting)

 

Veçoritë

 • Cilësimi i përmirësuar i pllakës së elektrodës është aktivizuar;
  kontakt uniform dhe i fortë i xhelit dhe membranave; fshirje e shpejtë

 • Madhësia e pllakës së elektrodës: 205×200 mm
  Për përdorim në 4 mini xhel (8 x 9 cm), ose blotting me madhësi më të madhe në dispozicion

 • Bllokimi i shpejtë gjysmë i thatë është i mundur meAE-1465 EzFastBlot(10-30min)

 • Bllokimi i proteinave të larta molekulare është i mundur meWSE-7210 EzFastBlot HMW(30-60min)

 • Përfshihet rul ekspert për vendosje të lehtë (xhel, membranë, letër filtri)

 • 1/10 e tamponit të transferimit mjafton për një njollë të lagësht

 • Elektroda për rezistencë ndaj ilaçeve: sistem i larë

Udhëzues operimi

HorizeBLOT-2M-4M_reference.png
bottom of page