top of page

Produktet ATTO

WSE-3100 PowerStation Ghibli

PowerStation-Ghibli-I-I_medium.jpg
WSE-3100_Screens-Web_reference.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Elektroforeza

 • Për elektroforezë me shpejtësi të lartë SDS-PAGE, Native-PAGE etj.
  Elektroforeza e ADN-së me xhel poliakrilamid/xheli agaroze
  Fokusimi izoelektrikelektroforeza (IEF) e proteinaveetj.

 • Blotting
  Fshirja e modalitetit me shpejtësi të lartë
  Ngjyrosje gjysmë e thatë
  blotting i lagësht etj.

 

Veçoritë

 • Kontrolli i parë i panelit me prekje në botë!
  Funksionim i thjeshtë me ekran të madh me ngjyra me prekje
  Sistemi operativ me një dorezë latex

 • Ekran i madh me ngjyra
  Vlera e vendosur · Vlera e daljes · Kohëmatësi · Gabim · Shfaqja e grafikut etj.
  Lehtë për t'u kontrolluar me një ekran të thjeshtë menuje

 • Gama e gjerë e prodhimit
  Tensioni 0~500V, Rryma 0~3000mA
  I disponueshëm me elektroforezë në modalitetin e shpejtësisë së lartë dhe blotting në modalitetin me shpejtësi të lartë
  Fokusimi izoelektrikelektroforeza (IEF) e proteinave

 • Operacion i thjeshtë
  Modaliteti manual: vetëm për të futur rrymën (ose tensionin) nën përcaktimin e rrymës (ose tensionit) konstant
  Mënyra e skedarit të metodës: Zgjidh gjendjen nga lista e skedarëve të ruajtur, Mund të ruash 20 skedarë: 1 skedar për 9 hapa (hapi i ndërrimit automatik)
  Modaliteti i thjeshtë: Zgjidhni vetë SDS-PAGE, Blotting, etj.

 • Funksione të tjera
  Zbuloni një gabim me shfaqjen në ekran · Njoftim alarmi
  Pauza e daljes: është në gjendje të ndryshojë vlerën e caktuar gjatë funksionimit të daljes
  Grafiku i daljes: Mund të kontrollojë një shfaqje grafiku të vlerave aktuale të daljes
  Rikuperimi i dështimit të energjisë
  Shfaqni një kafshë në ekran gjatë një operacioni në dalje

WSE-3100.png
power-supply_application_H300.png
bottom of page