top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Tampon për hedhjen e xhelit për elektroforezë me xhel poliakrilamid
 • I përshtatshëm për ndarje dhe grumbullim të xhelit
 • Një xhel i bërë nga ky bufer është preservable për një afat të gjatë (1 muaj në 4℃)

Veçoritë

 • Përfundimi i elektroforezës brenda 30 min në 300V cv
 • Nuk ka efekt buzëqeshjeje
 • Ngjashëm me modelin e migrimit të xhelit laemmli
 • Një xhel i bërë nga ky bufer është preservable për një afat të gjatë (1 muaj në 4℃)
 • I përshtatshëm për SDS-PAGE, native-PAGE dhe DNA PAGE
 • Ruhet për 1 vit në temperaturën e dhomës

 

Specifikimet

 WSE-7310 EzGel Ace
Komponentët kryesorëTris etj.
Paketa250 ml/shishe
Shuma e aplikueshmepër 1 L tretësirë për derdhje xhel (rreth 100 fletë si xhel ATTO Mini-Slab)
Magazinimi1 vit në temperaturën e dhomës (i pahapur)

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332327WSE-7310 EzGel Ace1 pk

 

Të dhënat e rezultatit (pic2) 

Shembull: Shënues i peshës molekulare
Shkallë EzProteinEzStandard

Buffer në punë: EzRun (25 mM Tris, 192 mM Glicinë, 0,1% SDS)
EzRun MOPS (Tris-MOPS, SDS)

Gjendja: EzGel Ace përafërsisht. 30 min
e-FAQE, EzGel Sep&Stack përafërsisht. 75 min

Ngjyrosje: EzStain AQua (ngjyrosje CBB)

WSE-7310 EzGel Ace

37.00$Price
  bottom of page