top of page

Pompë peristaltike
WSE-3300  I AC-2120 for
Lloji i kontrollueshëm nga jashtë

Pompë peristaltike dixhitale

 

WSP-3300PeristaQuantumPompë

Qëllimi dhe Zbatimi

Stabiliteti i përmirësuar, riprodhueshmëria, rezistenca kimike, shpejtësia e rrjedhës, funksionueshmëria dhe funksionet e kontrollit të jashtëm

Pompë dixhitale e re peristaltike

Mbështetje e plotë për proceset bio-prodhuese dhe kërkimore

■ <Metal pa kontakt>

  BioSafe ushqim i lëngshëm aseptik, pa kontaminim, sanitar dhe i pastër

■ Përmbushni "Saktësia e Rrjedhës së Lartë" nga

   "Stabiliteti sasior i rrjedhës" dhe "Riprodhueshmëria me rrjedhje të lartë"

■ <Pulsimi i ulët>  nga "Sistemi rrotullues me 12 rul"

■ Përfshin "tubin standard të dedikuar PeristaQ"

■ Lehtë për t'u përdorur nga "Operacioni dhe cilësimet e panelit me prekje"

■ Produktiviteti është përmirësuar nga sistemi i kontrollit të jashtëm

Solution sending tube.jpg
panel4Screen.jpg
WSP-3310 PQP-製品画像①.png
PeristaQuantumPump_3.png
PeristaQuantumPump_4.png
PeristaQuantumPump_5.png
PeristaQuantumPump_1.png
PeristaQuantumPump_2.png
AC-2120

WSE-3300  I AC-2120 forLloji i kontrollueshëm nga jashtë

Pompë AC-2120 Perista BioMini

AC-2120ペリスタバイオミニ600dpi.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Pompimi i lëngjeve/tretësirave në kromatografi

  • Pompimi i supës së fermentimit

  • Pompimi i kimikateve në eksperimentin e riqarkullimit

  • Një gamë e gjerë aplikimi, nga laboratori në bimë, etj

 

Veçoritë

  • Gama e gjerë e shpejtësisë së rrjedhës nga 1 deri në 1000 herë me kontrollin e rrotullimit të motorit duke përdorur një tub me të njëjtin diametër të brendshëm

  • Shkalla e rrjedhës varion nga 0,1 deri në 1000 mL/h me një diametër të brendshëm të tubit prej 1 deri në 3 mm

  • Panel dixhital për funksionim të lehtë dhe përcaktim të saktë të shpejtësisë së rrjedhës

  • Është i pajisur lidhësja e kontrollit të jashtëm për një kontrollues të pompës gradient

  • Ndërprerës MAX-FLOW i pajisur për shkëmbim dhe kullim të shpejtë të solucionit

AC-2120上斜め2のコピー.jpg
AC-2120流量グラフ.jpg

AC-2120 Perista BioMini Pump 

​Φ5-3 tub silikoni  _cc781905-5cde-bbd3581905-5cde-bbd31905-5cde-319005-5cde-31900-5000-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00

​Φ4-2 silicone tube       

​Φ3-1 tub silikoni  _cc781905-5cde-bbd3581905-5cde-bbd358005-5cde-319005-5cde-31900-50bb358-bd3500-00-00-00-00-00-00

bottom of page