top of page

Produktet ATTO

Letër absorbuese

absorbent-paper.png

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Trashësia e letrës filtruese është ideale për të mbajtur një sasi të madhe tampon blotting

  • E pastër dhe cilësore

Veçoritë

  • Trashësia: 0.9 mm

  • Letra filtri janë prerë paraprakisht për t'iu përshtatur madhësisë së membranës

bottom of page