top of page

WSE-7110 EzWestLumiOne

7110-1.png

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Përdoret për zbulimin e lumineshencës nga HRP në western blotting.

 

Veçoritë

  • 1 lloj shishe

  • Substrat lumineshencë për HRP (Peroksidaza e rrepkës së kalit)

  • Mbajtja e një lumineshence për orë

  • Tërbim i gjerë dinamik

  • Linearitet më i mirë 

発光試薬添加イメージのコピー.jpg

★ lagni letrën membranore si më sipër dhe zbuloni një image 

bottom of page