top of page

Produktet ATTO

WSE-5300-ACP_正面2のコピー.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Burimi i dritës UV: 312 nm për EtBr, xhel me njolla SYBR jeshile/Safe, etj.

  • LED i bardhë i sheshtë: Xhel me njolla CBB, Xhel me njolla argjendi, etj.

  • CyanRed Epi: pa UV! zbulimi i fluoreshencës me rezolucion shumë më të lartë se LED blu.

  • Printimi i drejtpërdrejtë: Lidhu me printer grafik dixhital me cilësi të lartë (SONY UP-D898MD)

  • Ruani një imazh në njësinë kryesore, drejtojeni në memorien USB dhe dërgoni Tablet (WiFi Control), etj.

 

Veçoritë

  • Sistemi i dokumentimit me xhel me kamera CMOS me rezolucion të lartë 6 megapikselë

  • Sistemi i panelit me prekje me reagim të shpejtë

  • Pa UV për rrezik pa eksperiment (opsionale)

5300 s.png
bottom of page