top of page

Produktet ATTO

WSE-1720 Submerge-Multi

WSE-1720.png
Submerge-Multi_medium.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Sistemi elektroforezë me xhel agarozë për ADN-në

 • Analiza e fragmenteve të përforcuara me PCR

 • Ndarja e acideve nukleike

Veçoritë

 • Elektroforeza e disponueshme me shpejtësi të lartë (tensioni i lartë 135 V), funksioni i kohëmatësit të alarmit

 •  18V / 25V / 35V / 50V / 70V / 100V / 135V tension konstant

 • Vendosja e kohëmatësit deri në 99 orë 99 minuta

 • Siguria: Kur kapaku hapet, nuk rrjedh rrymë.

 • Përfshirë 3 lloje tabakaje xhel (60×60mm / 120×60mm / 120×120mm)

 • Tabaka xhel rezistente ndaj nxehtësisë (-40℃ ~ 135℃)

 • Krehër rezistent ndaj nxehtësisë (-20℃ ~ 115℃)

 • Përfshirë 4 lloje krehërash (të gjera: 25/18/13 puse, të vogla: 11/8/6/3/2 puse)

component.png
gel tray.png
bottom of page