top of page

AE-6111 Zhyt

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Për ndarjen e acideve nukleike si dhe analizën e fragmenteve të amplifikuara me PCR.

Veçoritë

  • Madhësia e lehtë për t'u përdorur, dhoma e elektroforezës me përmasa të vogla/të mesme

  • Raft xhel për transmetimin e dritës UV

  • Dhoma nga e cila xhel nuk rrëshqet është e mobiluar.

  • Krehja e mostrës në formë të re prodhon imazhe të mprehta të brezit dhe numri i ekzemplarëve të tipit me teh të dyfishtë/gjerësia e brezit është i përzgjedhshëm.

bottom of page