top of page

Faqja e produktit ← Kliko

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Transferim i shpejtë për proteinat me peshë të lartë molekulare (200 kDa <)
  • MeOH, acid, pa detergjent

Veçoritë

  • Transferimi efektiv i molekulave të larta (deri në MW500 kDa)
  • Koha për të përfunduar fshirjen është 30-60 minuta, Shkurtim më i madh i kohës
  • 5x reagent i koncentruar - Hollohet me ujë të distiluar përpara përdorimit
  • MeOH, acid, pa detergjent
  • Për 1 vit në temperaturë dhome në errësirë

 

Specifikimet

 WSE-7210 EzFastBlot HMW
Koha e transferimit25 V, 30~60 min
Paketa1 shishe
Vëllimi500 ml (tretësirë 5X)
Komponentët kryesorëTris
Magazinimi1 vit në temperaturë dhome larg dritës

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332595WSE-7210 EzFastBlot HMW1 pk

WSE-7210EzFastBlot HMW

88.00$Price
    bottom of page