top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Tampon xheli ndarës për elektroforezë me xhel poliakrilamid
  • Në dispozicion për SDS-PAGE dhe native-PAGE

Veçoritë

  • Cilësi e lartë, përdorim i riprodhueshëm dhe ekonomik
  • Në dispozicion për SDS-PAGE dhe native-PAGE
  • Ruhet për 1 vit në temperaturën e dhomës

 

Specifikimet

 WSE-7150 EzGel Shtator
Komponentët kryesorë1,5 M Tris-HCl pH 8,8, tretësirë e koncentruar 4x
Paketa250 ml/shishe
Shuma e aplikueshmepër 1 L tretësirë për derdhje xhel (rreth 110 fletë si xhel ATTO Mini-Slab)
Magazinimi1 vit në temperaturën e dhomës (i pahapur)

EzGel Sep nuk përfshin SDS, por SDS-PAGE është i disponueshëm me përdorimin e tamponit Running duke përfshirë SDS.

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332328WSE-7150 EzGel Shtator1 pk

WSE-7150 EzGel Shtator

37.00$Price
    bottom of page