top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Përdoret për zbulimin e lumineshencës nga HRP në western blotting.

Veçoritë

  • 1 lloj shishe
  • Substrat lumineshencë për HRP (Peroksidaza e rrepkës së kalit)
  • Mbajtja e një lumineshence për orë
  • Tërbim i gjerë dinamik
  • Linearitet më i mirë 

 

Specifikimet

 WSE-7110 EzWestLumiOne
Paketa250 ml/shishe
PërgatitjaGati per perdorim
Shuma e aplikueshme0,05 mL/1 cm² membranë
Membrana 5000 cm²
Magazinimi1 vit në 4℃ (i pahapur)

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332632WSE-7110 EzWestLumiOne1 pk

 

WSE-7110 EzWestLumi One

110.00$Price
    bottom of page