top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Bufer për elektroforezën e ADN-së 

Veçoritë

  • I sterilizuar, pa ADN
  • I përshtatshëm për analizimin e fragmenteve të ADN-së me peshë molekulare të ulët
  • Ruhet për 1 vit në temperaturën e dhomës

 

Lloji i buferëve të përdorur në elektroforezën e xhelit të agarozës mund të përcaktohet nga madhësia e fragmentit të ADN-së dhe përmbajtja e eksperimentit pas migrimit.

Nëse dëshironi të izoloni ADN të madhe më të madhe ose të barabartë me 15,000 bp, përdorni tampon TAE. Përdorni një tampon TBE nëse nuk dëshironi të nxirrni ADN-në ose nuk ju interesojnë nivelet e rikuperimit pas migrimit me ADN më të vogël prej 1000 bp ose më pak.

The above diagram shows the results of an EzDNA Ladder applied to a 1.5% agarose gel using EzRunTAE or EzRunTBE buffers dhe elektroforezë në 150V për 20 minuta duke përdorur një Submerge-Mini. Siç mund ta shihni, buferi TAE është i përshtatshëm për ndarjen e polimerit dhe buferi TBE është i përshtatshëm për ndarje të ulët molekulare.

 

Specifikimet

 WSE-7051 EzRun TBE
Komponentët kryesorëTris, acid borik, EDTA, 10x tretësirë e koncentruar
Paketa500 ml/shishe
Përgatitja10x holluar me ujë të distiluar
Shuma e aplikueshmePër 5L, 220 mL për 1 vrapim (rreth 22 vrapime me dhomën ATTO Submerge Mini)
MagazinimiPër 1 vit në temperaturën e dhomës (të pahapur)

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332392WSE-7051 EzRun TBE1 pk

WSE-7051 EzRun TBE

43.00$Price
    bottom of page