top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Tampon elektroforezë për proteinën native-PAGE
  • Tampon elektroforezë për xhelin e parafabrikuar të ADN-së (seri PAGEL)
  • Tampon për blotting tank

Veçoritë

  • Buffer për PAGE-në vendase
  • Bufer për xhelin e parafabrikuar të ADN-së (seri PAGEL)
  • Për tampon western blotting të proteinave
  • Sterilizuar: pa ADN

 

Specifikimet

 WSE-7055 EzRun TG
Komponentët kryesorëTris, Glicinë
Paketa500 ml/shishe (10x e koncentruar)
PërgatitjaHollohet 10 herë me ujë të distiluar
Shuma e aplikueshme5 L
Magazinimi1 vit në temperaturën e dhomës

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332323WSE-7055 EzRun TG1 pk

WSE-7055 EzRun TG

83.00$Price
    bottom of page