top of page

*Smartphone nuk përfshihet. 

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Kuti vëzhgimi fluoreshente pa rreze UV
 • Zbulimi i reagentëve të ngjyrosjes fluoreshente në acidet nukleike (EtBr, SYBR Safe, etj.)
 • Zbulimi i reagentëve të ngjyrosjes fluoreshente të proteinave (SYPRO Ruby, etj.)
 • Vëzhgimi i mostrave të zbulimit të fluoreshencës (mund të merret me një aparat fotografik dixhital ose smartphone)

 

Veçoritë

 • Pa UV për Rrezik pa nga një eksperiment
 • Zbulon acidet nukleike dhe proteinat duke përdorur reagentë ngjyrues fluoreshente për xhel elektroforetik
 • Mund të vëzhgoni fluoreshencën me sy të lirë dhe të bëni fotografi me një aparat fotografik dixhital ose smartphone
 • Meqenëse është një burim drite transmetues, është e mundur të pritet brezi nga xheli
 • Një shumëllojshmëri e gjerë e zbulimit të fluoreshencës është e mundur me një burim drite me një gjatësi vale maksimale prej 505 nm dhe një gjerësi gjysmë prej ±25 nm

 

Specifikimet

 WSE-5640 CyanoViewSmart
Burim driteTrans-Cyan LED 505nm ± 25 nm
Zona e imazhit130 × 80 mm
Intensiteti i ndritshëm500 μW
Shiko dritarenFiltër portokalli
MadhësiaPalosja: 225 (W) × 220 (D) × 75 (H) mm
Shpalosja: 225 (P) × 220 (D) × 195 (H) mm
Pesha1.6 kg
FuqiaDC 24 V, 0,5 A
Përshtatës ACHyrja: AC 100~240 V, 50/60 Hz, 50 VA
Dalja: DC 24 V, 1 A
Temperatura e mjedisit20 ~ 30 ℃
PërbërjaWSE-5640 CyanoViewSmart Njësia kryesore × 1, Kutia me hije × 1, Tabaka xhel × 1, përshtatës AC × 1

WSE-5640 CyanoViewSmart

1,995.00$Price
  bottom of page