top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Blotting gjysmë e thatë për transferimin e proteinave nga 2 mini xhel (Western blotting)
 • Bllokimi i acidit nukleik (Përdorni membranën nitrocelulozë për pastrimin e mostrave të acidit nukleik)

Veçoritë

*Aparat i përmirësuar!*
Cilësimi i përmirësuar i pllakës së elektrodës është aktivizuar;
kontakt uniform dhe i fortë i xhelit dhe membranave; fshirje e shpejtë

 • Madhësia e pllakës së elektrodës: 205 mm X 100 mm
 • Për përdorim në 2 mini xhel
 • Efikasitet uniform i transferimit me kontakt të përmirësuar të xhelit dhe membranave
 • E disponueshme për sistemin standard dhe të shpejtë të blotimit
  Gjendja standarde e blotimit: Tension konstant, 12 V, 30-60 min
  Gjendja e blotimit të shpejtë: Tension konstant, 24 V, 10 min

 • Njohja e shpejtë gjysmë e thatë është e mundur me AE-1465 EzFastBlot (10-)
 • Bllokimi i proteinave të larta molekulare është i mundur me WSE-7210 EzFastBlot HMW (30-60min)
 • Përfshirë një rul dore për vendosjen e xhelit/membranave/letrave filtri
 • Rreth 1/10 e tamponit të transferimit të llojit të lagësht (rezervuar) mjafton
 • Pllaka e elektrodës kimikisht rezistente mund të lahet pas përdorimit për t'u mbajtur e pastër

Specifikimet

 WSE-4025 HorizeBLOT 2M
AplikacionWestern blotting
Madhësia e elektrodës205 (W) x 100 (D) mm
Distanca midis elektrodaveMinimumi: 3 mm, maksimumi: 15 mm
Numri i disponueshëm i xhelit për blotting2 mini xhel
MetodaVertikale (njollë gjysmë e thatë)
Vëllimi i tretësirës së blotting50-100 ml (në varësi të madhësisë dhe numrit të xhelit)
Polariteti i elektrodësSipër: Katodë / Poshtë: Anode
MaterialiNjësia kryesore: Akrilik
Anode: Titan i platinizuar
Katodë: çelik inox rezistent ndaj korrozionit

Masa e sigurisëTeli i rrymës me terminal sigurie, parandalimi i polaritetit të kundërt
Dimensioni / Pesha246 (W) x 145 (D) x 92 (H) mm (Njësia kryesore pa projeksion)
1.8 kg (përveç instalimeve elektrike)
KomponentëtWSE-4025 njësia kryesore 1 ea
Teli i rrymës elektrike me terminal sigurie dhe parandalim të polaritetit të kundërt 1 ea
Rul 1 ea

Informacioni i porositjes

2322467WSE-4025M HorizeBLOT 2M (WSE-4025 1 set + WSE-4051 ClearBlot P plus membrana 1 pk + CB-09A Letër absorbuese 1 pk)1 set

 

WSE-4025M HorizeBLOT 2M

1,560.00$Price
  bottom of page