top of page

WSE-1165W MiniSlab (AE-6401 rrotës xhel i përfshirë)1set

Specifikim ← Kliko

  • SDS-PAGE (elektroforeza me xhel SDS-polyakrilamide)

  • NativePAGE (Elektroforezë me xhel poliakrilamid jo të denatyruar)

  • Protein separation, identification, purity confirmation and molecular weight estimation etc.

  • Kontrolloni nivelin e pastruar ose të shprehjes së proteinës

  • Electrophoresis of DNA or confirmation of the PCR_cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_produkt

  • Për shqyrtimin e shprehjes suaj të proteinës së synuar

  • Elektroforeza e proteinave ose e acidit nukleik për eksperimentin e nivelit fillestar dhe studentët

  • Përcaktimi i llojit të enzimës

MiniPllakë WSE-1165W

1,150.00$Price
    bottom of page