top of page
WSC-2900 Rotator atto

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Nxjerrja e mostrave si ADN dhe proteina
  • Përzierja e kulturës
  • Imunoprecipitimi

 

Funksioni

  • Këndi: 0 - 90°
  • Shpejtësia: 10-80 rpm
  • Kohëmatësi: 1 - 9999 min
  • Timer[0] : funksionim i pandërprerë

 

Option 

4002940 Tuntable A (për WSC-2900) 230 USD

4002941 Tuntable B (për WSC-2900) USD230  

4002942 Tuntable C (për WSC-2900) USD230 

4002944 Tuntable E (për WSC-2900) USD230  

4002949 Lidhës me platformë të dyfishtë (për WSC-2900) 90 USD

 

Specifikimet

Modeli : WSC-2900 Rotator atto

Shpejtësia: 10 ~ 80 rpm

Këndi : 0°~ 90°

Kohëmatësi: 1 ~ 9999 min

Fuqia: AC100V 50/60Hz 35W

Dimensioni: 206(W) × 260(D) × 300mm(H)

Pesha : 4,5kg

WSC-2900 Rotator atto

1,090.00$Price
    bottom of page