top of page

WSC-2700 përdor 4 lloje tubash dhe nuk ka nevojë të ndërroni përshtatësin e tubit.

Kapaku i hapur/fikur, fuqia e rrotullimit 6000 rpm. Vendosja e kohëmatësit 1sek ~ 9999min

 

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Ideale për quick spin downs

 

Veçoritë

  • Centrifugë e vogël, e lehtë
  • Katër tuba të ndryshëm mund të centrifugohen në të njëjtën kohë 
  • Vrimat e tubit 1,5 / 2,0 mL mund të përdoren për tubat 0,2 / 0,5 mL (duke përdorur përshtatësin e përfshirë)
  • Funksioni i kohëmatësit
  • Ndizni/fikeni duke mbyllur/hapur kapakun

 

Specifikimet

 WSC-2700 MyMiniSpin
Tuba të aplikueshëmtub 0,2 mL 16 copë + 0,5 mL tub 8 copë + 1,5/2,0 mL tub 8 copë
Me përshtatës: Maks. Tub 0,2 mL 24 copë, Maks. Tub 0,5 ml 16 copë
Rrotullimet maksimale6000 rpm (2300×g)
Timer1 sekondë ~ 9999 min
Fuqia220V 50/60Hz
Dimensioni156 (W) x 176 (D) x 140 (H) mm
Pesha1.6 kg (trupi kryesor)

WSC-2700 MyMiniSpin

399.00$Price
    bottom of page