top of page

AE-1465 EzFastBlot 

Tampon transferimi i shpejtë Western Blotting
EzFastBlot është një tampon transferimi për western blotting me sistem transferimi të shpejtë dhe gjysmë të thatë

AE-1465 EzFastBlot

100.00$Price
    bottom of page