top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Tampon elektroforeza SDS-PAGE për ndarjen e proteinave me peshë të ulët molekulare dhe polipeptideve. 

Veçoritë

  • Përgatitja e thjeshtë: Shkrihet në ujë të distiluar
  • Materiali pluhur: I lehtë për tu mbajtur dhe mbajtur
  • Simple and short time electrophoresis: Using with ATTO precast gel, p-PAGEL or cp-PAGEL ( për proteina të ulëta molekulare)

Specifikimet

 AE-1415 EzRunT
Komponentët kryesorëTris, Tricine, SDS
PaketaPluhur/qese
PërgatitjaTretësirë 10X: Shpërndani 1 pako EzRunT në 500 ml ujë të distiluar
Shuma e aplikueshmeMaksimumi 5 litra
Magazinimi1 vit në temperaturën e dhomës (i pahapur)

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332325AE-1415 EzRunT1 pk

AE-1415 EzRunT

105.00$Price
    bottom of page