top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Ndarja e proteinave

Veçoritë

  • Parandalimi i oksidimit të proteinave (rikombinimi i grupeve -SH) gjatë elektroforezës, duke siguruar rezultate më të sakta dhe breza më të mprehtë
  • Përgatitet lehtësisht duke u tretur me ujë të distiluar
  • Forma e pluhurit kursen hapësirë dhe lejon ruajtjen për një kohë të gjatë

 

Specifikimet

 AE-1412 EzRun C+AE-1412S EzRun C+
Komponentët kryesorëAgjent mbrojtës Tris, Glicine, SDS dhe SH
(përqendrimet përfundimtare prej 25 mM Tris, 192 mM glicinë, 0.1% SDS dhe agjent mbrojtës SH)
PaketaPluhur/qese x 10 thasëPluhur/qese x 20 thasë
PërgatitjaShpërndani pluhurin në ujë të distiluar 500 mLShpërndani pluhurin në ujë të distiluar 200 mL
Shuma e aplikueshme500 ml x 10 herë200 ml x 20 herë
Magazinimi1 vit në temperaturën e dhomës (i pahapur)

Informacioni i porositjes

Kodi Nr.PërshkrimNjësia
2332320AE-1412 EzRunC+1 pk

AE-1412 EzRun C+

120.00$Price
    bottom of page