top of page

EzStain AQua është solucion ngjyrosës Coomassie brilliant blu (CBB) që përdoret për vizualizimin e proteinave të zbuluara nga elektroforeza me xhel poliakrilamid (PAGE). Pa përdorimin e tretësve organikë ose acidit acetik, ai mund të zbulojë lehtësisht brezin e proteinave në një sfond të qartë në një kohë të shkurtër.

Specifikimet

Numri i produktitAE-1340
Emri i produktitEzStain AQua
Komponenti kryesorCoomassie brilliant blu (CBB), acid dhe reagent stabilizues
Mënyra e përdorimitGati per perdorim
Hidhni sasinë e duhur në tabaka dhe lagni gel 
Shuma e aplikueshmePërafërsisht 20 fletë mini-xhel
Periudha e ruajtjesNë temperaturën e dhomës për 1 vit
Paketa1L/shishe

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Zbulimi i proteinave

Veçoritë

  • E aplikueshme për PAGE të proteinave
  • Mungesa e tretësve organikë dhe acidit acetik redukton shqetësimin për lëngjet e mbeturinave dhe erën e keqe
  • Gati për përdorim. Përgatitet lehtësisht vetëm duke e hedhur në tabaka
  • Koha e ngjyrosjes prej vetëm 30 deri në 120 minuta për zbulim
  • Çngjyrosja me ujë të distiluar rezulton në sfond pothuajse transparent
  • Ndjeshmëria është deri në disa ng proteina për grup

 

AE-1340 EzStain AQUA (CBB)

105.00$Price
    bottom of page