top of page

WSL-1800 CytoWatcherështë një mikroskop dixhital kompakt.

Nuk ka stres për të zënë hapësirë në laborator dhe rezistent ndaj lagështirës për vendosjen në një inkubator CO2 përImazhe me qeliza të gjalla me kalim kohe.

Aplikacion

>Rritja e qelizave NIH3T3 

>Analiza e shërimit të plagëve

>Diferencimi në qeliza të ngjashme me dhjamin 

Imazhi i qelizave Swiss 3T3 L-1 për 7 ditë (1 orë intervale) pas zëvendësimit në mjedisin nxitës të diferencimit

 (DMEM, 10 % FBS, 250 nM Dexamethazon, 0,5 mM Isobutilmetilxanthin, 10 ug/mL Insulinë)

>IVF embrionet e gjedhit

Monitorimi me kalim kohe i embrioneve të gjedhit 6 orë pas fekondimit in vitro për 9 ditë (0,5 orë intervale) në një inkubator Nga mirësjellja e Kei Imai, Departamenti i Bujqësisë së Qëndrueshme, Universiteti Rakuno Gakuen, Japoni

>Imazhi i qelizave fluoreshente GFP

FL+BF images.jpg

Imazhe me fluoreshencë dhe fushë të ndritshme (duke përdorur një model imazherie fluoreshente të CytoWatcher) pas transfektimit të fibroblastit të miut NIH3T3 (një pjatë e poshtme xhami 35 mm) me vektor të shprehjes EGFP për 48 orë (20 minuta-intervale)

 

(Softueri i përpunimit të imazhit ImageJ përdoret për të krijuar imazhe dhe filma të bashkuar)

>Seksion i tendosur i indit

Përgatitja e seksionit të ngjyrosur me trikrom Masson të ganglioneve bazale (gjitar)

Strained tissue section image.jpg

Merret pas ngjyrosjes së pikave të lipideve me Oil Red O

Stained lipid droplets image.jpg
x4.jpg
8x digital zoom.jpg
16x digital zoom.jpg
          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_  4x      _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-34 -136bad5cf58d_           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_    8x Digital Zoom    _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_           _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_    16x Zoom dixhital
Kamera CMOS me ngjyra 5 mega piksel. 1,425mm x 1,070mm (2592x1944)
with the incubator.png
in the Incubator_01.png
WSL-1800B_with PC-01.png
WSL-1800_with PC-02.png
WSL-1800Twin_with PC.png
>Përdoret në inkubator CO2

Meqenëse trupi i CytoWatcher është rezistent ndaj lagështirës, ai mund të marrë imazhe me kalimin e kohës të qelizave të gjalla të kultivuara në një inkubator CO2 me lagështi të lartë. Nuk ka nevojë të përdoret një sistem i shtrenjtë i kulturës me mikroskop.

>Mikroskop kompakt

Duke qenë se CytoWatcher është kompakt, mund të përdoret në një hapësirë të kufizuar

të tilla si një stol laboratorik ose

një kabinet sigurie. Meqenëse është e lehtë për t'u bartur,

mund ta çoni në hapësirën tuaj të punës dhe ta përdorni.

>Thjesht lidheni me PC me USB

CytoWatcher përdoret duke e lidhur atë me një kompjuter Windows (opsion) me një kabllo USB 3.0

(energjia furnizohet nga kompjuteri nëpërmjet USB-së).

Nëse nisni softuerin e kontrollit ImageSaverT (i përfshirë si standard),

ju mund të shihni imazhe të drejtpërdrejta të qelizave menjëherë.

Ju gjithashtu mund të ruani imazhe dhe të bëni lehtësisht imazhe me kalim kohe.

>Njësi të shumta mund të kontrollohen nga një PC

Shumë CytoWatchers mund të lidhen me një PC dhe të përdoren

(deri në 2 njësi) për

imazhe të njëkohshme me kalim kohe të mostrave të shumta paralelisht.

>Imazhe fluoreshente

Modeli i imazhit fluoreshent është i pajisur me një burim drite LED blu dhe një filtër ngacmimi/emetimi, dhe mbështet imazhe fluoreshente të emetuara jeshile si GFP. Është e mundur të vendoset në një inkubator CO2 dhe të kombinohet me një fushë të ndritshme dhe imazhe fluoreshente me kalim kohe.

WSL-1800B_左02_with 疑似GFP細胞.png
WSL-1800 top.png
ImageSaverT window image.jpg
Qëllimi dhe Zbatimi

> Për imazhe të qelizave me fushë të ndritshme me zmadhim të ulët.

> Madhësia kompakte, pa stres për të zënë hapësirë.

> Përdoret në inkubator CO2, për imazhe me kalim kohe në gjendje kulture.

> E pajisur me kamerë CMOS me ngjyra 5M piksel.

> Mund të merren mostra të shumta duke lidhur njësi të shumta.

> Është shfaqur një model për imazhe fluoreshente.

Përmbledhja e produktit

WSL-1800 CytoWatcher është një mikroskop dixhital i pajisur me një aparat fotografik CMOS me ngjyra 5 megapikselë.

Duke u lidhur thjesht me një kompjuter Windows me një kabllo USB, mund të kapni dhe ruani imazhe mikroskopike me një veprim të thjeshtë.

Meqenëse CytoWatcher është rezistent ndaj lagështirës, mund të vendoset në një inkubator CO2 për të marrë automatikisht imazhe me kalim kohe gjatë kultivimit të qelizave.

bottom of page