top of page
pngegg.png

FAQ

PËRGJIGJE? NE I KAM.

Këtu janë pyetjet që na bëhen më shpesh:

DËRGJES

A dërgoni ndërkombëtarisht? 

Po, përdorni FedEx, DHL, EMS

          _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_        or use your carrier account as collect.

 

Sa kohë zgjat transporti? 

Pas marrjes së an porosie, dërgoje atë brenda dy javësh if it_cc781905-5cdebb6-319-d. Klienti duhet të konfirmojë një situatë të stokut. 

 

A do të ngarkohem për taksat?

Tatimi i importit mbi marrësin.

PAGESA DHE GARANCI

Cilat forma pagesash pranoni? 

Transferta bankare në paradhënie.

Në dispozicion Paypal dhe kartë krediti në faqen e internetit të Net Shop. 

Cilat janë kushtet e garancisë suaj?

Në thelb një vit nga data e marrjes.

Keni akoma pyetje?Na kontaktoni>

bottom of page