top of page

WSE-7110 EzWestLumiOne

7235-1.png

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Zgjidhje 10% e Tween 20

  • detergjent jojonik i përdorur për analiza imunokimike

  • Shtoni WSE-7235 EzTween në TBS ose PBS për t'u përdorur si tampon larës i western blotting

 

Veçoritë

  • Një zgjidhje 10% e Tween 20

  • Pipetim i lehtë nga një viskozitet i ulët i tretësirës

  • Ekonomik në përdorim

bottom of page