top of page

WSE-7055 EzRun TG

7055.png

Qëllimi dhe Zbatimi

  • Tampon elektroforezë për proteinën native-PAGE

  • Tampon elektroforezë për xhelin e parapërgatitur të ADN-së (Seria PAGEL)

  • Buffer për blotting tank

 

Veçoritë

  • Buffer për PAGE-në vendase

  • Tampon për xhel të parafabrikuar të ADN-së (Seria PAGEL)

  • Për tampon western blotting të proteinave

  • Sterilizuar: pa ADN

bottom of page