top of page

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Western Blot, Dot Blot

 • Xhel i ADN-së

 • Biolumineshencë

 • Xhel proteinik (kolorimetrik)

 

Veçoritë

 • Ekspozimi automatik
  → Koha e përshtatshme e ekspozimit llogaritet automatikisht dhe imazhet fotografohen dhe ruhen

 • Kontrasti automatik・Imazhi i kundërt
  → Softueri i kontrollit dhe softueri i analizës së imazhit janë të disponueshëm për funksionet automatike të kontrastit dhe imazhit të anasjelltë

 • Ikonë e thjeshtë, miqësore për përdoruesit

 • Ekspozimi automatik, shuma, etj. Mënyra të ndryshme zbulimi

 • Regjistrimi i përdoruesit dhe dosja personale: Menaxhimi i thjeshtë i një skedari imazhi

 • Kamera CCD me 6 megapiksel me ftohje me ndjeshmëri të lartë mundëson rezolucion dhe ndjeshmëri të lartë

 • Lente F 0.8 me ndjeshmëri të lartë

 • CS Analyzer -ATTO Softuer origjinal i analizës

 • Instalimi i kompjuterit Windows

 • Raporti i proteinave shtëpiake Funksioni i normalizimit

 • Shërbimi falas i përditësimit (Software).

 • Funksioni i analizës së imazhit

 • Rishikimi i modelit të brezave të shtrembërimit

 • Analiza sasiore e intensiteteve të sinjalit të brezit

WSE-6370 LuminoGraph III Lite

WSE-6370 LG3Lite_with FL unit.jpg
RDG-300.png
WSE-6370 LG3Lite_with FL unit_WindowsPC.jpg
WB-_600px RGB data.png
WSE-6370 LG3Lite_Door Open_with FL unit_WindowsPC.jpg
RGB LGIII lite.png
bottom of page