top of page

Produktet ATTO

WSE-5400 Printgraph Classic

WSE-5400

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Drita UV: Kapni xhelin e ngjyrosur me EtBr, imazhin e xhelit me njolla SYBR jeshile/të sigurt

 • Burimi i dritës me pllakë të bardhë LED: xhel me njolla CBB, xhel me njolla argjendi etj. (opsionale)

 • Burimi i dritës Cyan LED: Regjistroni disa imazhe xhel me njolla (opsionale)

 • Modaliteti i ngjyrave/Modaliteti pikturë njëngjyrëshe i zgjidhshëm

 • Printo imazhin e kapur menjëherë

 • Ruajtja e imazhit të kapur në memorie USB

 

Veçoritë

 • Kamera CMOS me ngjyra

 • Rezolucioni: 2048 x 1536

 • Dritarja e pamjes me xhel

 • Shpejt gati për përdorim

 • Operacion i thjeshtë për printim (opsionale)

5400 s.png
bottom of page