top of page

Produktet ATTO

Protein Electroforesis I Xhel i gjerë 8 x 14 cm

Dhomë xhel me shumë korsi WSE-1170

1170.png

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Shumë mostra (30) mund të analizohen në një xhel menjëherë me elektroforezë

 • SDS-PAGE (elektroforeza me xhel SDS-polyakrilamide)

 • Elektroforeza me xhel poliakrilamid jo denatyrues

 • Proteina・Ndarja・Identifikimi, konfirmimi i pastërtisë dhe vlerësimi i peshës molekulare etj.

 • Konfirmoni nivelet e Purifies dhe shprehjes së proteinës 

 • Elektroforeza e ADN-së, konfirmimi i produkteve PCR

Veçoritë

 • Në dispozicion shumë mostra (60 mostra/dy xhel) elektroforezë
  Për ekzaminim në shkallë të gjerë
  Shumë mostra të krahasueshme në një xhel në të njëjtën kohë (e njëjta gjendje eksperimentale)

 • Elektroforezë më e shpejtë dhe me rezolucion më të lartë → 「Elektroforezë në modalitet të lartë」, mund të kryhet në 30 minuta (300V cv)(※ Rekomandoni të përdorni e-PAGEL HR ose xhel të bërë me dorë me tampon ATTO EzGel Ace dhe të përdorni buferin ATTO EzRunMOPS)

 • Përdoret një pipetë me shumë kanale
  Intervalet e puseve të mostrës janë hapësire 4,5 mm, të përshtatshme për përdorim të pipetës me shumë kanale

 • Gjatësia e xhelit është e njëjtë me minixhelin (rreth 8 cm)
  E krahasueshme me modelin e elektroforezës së mini xhelit Gjatësia e mjaftueshme e xhelit mundëson marrjen e modelit të saktë të brezit të proteinave

 • Temperatura konstante e mbajtur nga një shumë tampon i sipërm/poshtëm mundëson reduktimin e efektit të buzëqeshjes

 • Polariteti i ndërrimit automatik
  (Elektroda e poshtme do të jetë automatikisht anodë (+) Pa dështuar nga mungesa e lidhjes së elektrodave)

 • Mostra e lehtë për t'u aplikuar
  Rezervuari i elektroforezës së dukshme (Pamje e përparme e hapur)

 • Lehtë për t'u vendosur pllakën e xhelit me mbajtësin special të pllakës
  Mbajtëse 'H' → vendoseni pllakën e xhamit në dhomë pa stres

 • Me formë të mirë 「Paketimi perfekt i vulosjes」→ Parandaloni rrjedhjen e tamponit
  butësi · kompaktësi

 • Material akrilik i qëndrueshëm me cilësi të lartë. Efekti bllokues i RI.

 • Rrizë e përputhshme:WSE-1195 Cast Xhel me shumë Mini-Pllaka

 • Xhel i parapërgatitur i pajtueshëm:m-PAGEL

Informacioni i porositjes

bottom of page