top of page

Produktet ATTO

Elektroforeza e proteinave IMadhësi të tjera xhel6 x 6 cm 

WSE-1010 cPAGE Ace

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Ndarja e proteinave, përcaktimi i pastërtisë, vlerësimi i produktit të pastruar dhe proteinës së shprehur

 • Ekzaminimi, elektroforeza e proteinave ose e acidit nukleik për eksperimentin e nivelit fillestar dhe studentët

 • FAQJA SDS, FAQJA amtare, FAQJA-ADN

Veçoritë

 • Koha më e shpejtë e elektroforezës: 10 min (modaliteti i lartë)

 • Sistemi i ndërtuar në furnizimin me energji elektrike

 • Madhësia kompakte, zvogëlon hapësirën e punës

 • Funksionim i lehtë me gjendje funksionimi të parafabrikuar

 • E disponueshme si për xhel të parapërgatitur ashtu edhe për xhel të bërë me dorë

 • Prisni sasinë e tamponit dhe reagentit

 • Rrizë e përputhshme: AE-7310 Compact Gel CastWSE-1090 Multi Compact Gel Cast

 • Xhel i përputhshëm i parapërgatitur: Xhel kompakt i parapërgatitur ATTO (c-PAGELc-PAGEL HRcp-PAGEL)

Specifikim

WSE-1010 .png

Informacioni i porositjes

WSE-1010 no..png
bottom of page