top of page

Xhel i parapërgatiturI kompaktoj FAQEN 6 x 6 cm

c-PAGEL HR

c.png

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Ndarja dhe zbulimi i proteinave (lloji CHR)

 • Hapi i dytë i elektroforezës 2D (lloji CHRD)

 • SDS-FAQE, Native-FAQE

 • Zbulimi i produkteve PCR, ndarja e ADN-së

 • Shqyrtimi

 • Trajnim eksperimental për studentë ose studiues

Veçoritë

 • Migrimi me shpejtësi të lartë është i mundur: koha më e shkurtër e migrimit është 10 minuta. (standard 30 min)

 • Sasi të vogla të mostrave dhe reagentëve janë gjithashtu në rregull.

 • Data e skadimit të përdorimit: 1 vit

 • Minimizimi i buzëqeshjes

 • Cilësi e qëndrueshme, riprodhueshmëri e lartë

 • Pllaka qelqi me qëndrueshmëri të mirë termike

 • Lehtë për t'u vendosur në aparat dhe për të hequr xhelin nga pllaka xhami

 • Varietetet e xhelit janë në dispozicion, duke përfshirë një gamë të gjerë të përqindjes së xhelit dhe puseve

 • Aparat elektroforezë të pajtueshëm: ATTO Compact Gel Size Electroforesis System (WSE-1010 cPAGE Ace,WSE-1025 cPAGE Ace Twin)

cPAGEL data.png
cPAGEL no..png
bottom of page