top of page

Produktet ATTO

Sistemi i fshirjes 20,5 x 10 cm

WSE-4125 PoweredBLOT 2M

WSE-4125_左向き2のコピー.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Për përdorim në 2 xhel me madhësi mini xhel

 • Blotting gjysmë e thatë për transferimin e proteinave (Western blotting)

Veçoritë

 • Sistem blotting gjysmë të thatë me një ofertë të integruar të furnizimit me energji elektrike;
  Njohja e shpejtë e disponueshme, kursim hapësire, funksionim i lehtë, riprodhueshmëri e lartë

 • Cilësimi i përmirësuar i pllakës së elektrodës është aktivizuar;
  Kontakt i njëtrajtshëm dhe i fortë i xhelit dhe membranave dhe blotting i shpejtë

 • Madhësia e pllakës së elektrodës: 205mm x 100mm

 • Dy mini xhel mund të transferohen njëkohësisht 

 • Duhen minimalisht 10 minuta në modalitetin e fshirjes së shpejtë dhe 30 deri në 60 minuta në modalitetin standard të fshirjes

 • Përfshirë një rul dore për vendosjen e xhelit/membranave/letrave filtri

 • Rreth 1/10 e tamponit të transferimit të llojit të lagësht (rezervuar) mjafton

 • Pllaka e elektrodës kimikisht rezistente mund të lahet pas përdorimit për t'u mbajtur e pastër

Udhëzues operimi

PoweredBLOT-4125_reference.png
ATTO-BlottingRoller-RGB_small.jpg
Blotting.png
bottom of page