top of page

Produktet ATTO

Sistemi i fshirjes  9,5x9,8cm

WSE-4115 PoweredBLOT Ace

PoweredBlot-Ace_medium.jpg
ATTO-BlottingRoller-RGB_small.jpg

Qëllimi dhe Zbatimi

 • Për përdorim në 1 xhel me madhësi kompakte/madhësi mini xhel

 • Njohja gjysmë e thatë e proteinave (Western blotting)

 • Njohja gjysmë e thatë e ADN-së (Southern blotting)
  (Ju lutemi përdorni buferin e përshtatshëm të transferimit në varësi të mostrës)

Veçoritë

 • Sistem blotting gjysmë i thatë i ndërtuar në pjesën e furnizimit me energji elektrike

 • Kurseni hapësirë

 • Modaliteti i daljes mund të zgjidhet nga 2 mënyra
  - STD (Standard):
  Tension konstant 12 V
  Koha standarde e transferimit: 30-60 min (Timeri: 1-200 min)
  - SHPEJTË:
  Tension konstant 24 V
  Koha standarde e transferimit: 10-30 min (Timeri: 1-200 min)

 • Membrana, xheli dhe filtri me vendosje të lehtë dhe të sigurt

 • Elektroda e sipërme përfshin susta, kështu që fshirja e pastër është e mundur

Specifikim

4115 s.png

Informacioni i porositjes

4115 o.png
bottom of page